KÖLES ÉDESEN ÉS SÓSAN makrobiotikus főzőtanfolyam 2015.11.10-én 18 órától
A kölesből számtalan ételfélét készíthetünk. Gyorsan fővő gabona, édesen és sósan egyaránt ízletes. Olvass róla többet itt: Makrobiotika
Elmélet: Őszi-téli menük összeállításának szempontjai, őszi-téli főzés jellemzői, minden, amit a kölesről tudni kell.
Gyakorlat: Sós és édes ételeket egyaránt készítünk kölesből
Kölespástétom
Meleg kölessaláta francia lencsével, édesburgonyával
Körtés köleskrém diós "karamell" szósszal
Kókuszgolyó kölesből
Helyszín: XIX. kerület, Pannónia út 18. fsz. 2-ben lévő főzőstúdió (közvetlenül az előkertből nyíló lakás)
Tanfolyamot tartja: Mixtay Zsuzsa makrobiotika és természetes gyógymódok tanácsadó
Tanfolyam díja: 9.500.- Ft /fő
(BEAUTY-FOOD klub kártyával rendelkezőknek 8.000.-Ft)
Jelentkezni a mixtayzs@gmail.com címen lehetséges. A foglalkozás kis csoportos, ezért a férőhelyek limitáltak.