KÖLES ÉDESEN ÉS SÓSAN makrobiotikus főzőtanfolyam 2015.11.10-én 18 órától

A kölesből számtalan ételfélét készíthetünk. Gyorsan fővő gabona, édesen és sósan egyaránt ízletes. Olvass róla többet itt: Makrobiotika

Elmélet: Őszi-téli menük összeállításának szempontjai, őszi-téli főzés jellemzői, minden, amit a kölesről tudni kell.

Gyakorlat: Sós és édes ételeket egyaránt készítünk kölesből

Kölespástétom

Meleg kölessaláta francia lencsével, édesburgonyával

Körtés köleskrém diós "karamell" szósszal

Kókuszgolyó kölesből

Helyszín: XIX. kerület, Pannónia út 18. fsz. 2-ben lévő főzőstúdió (közvetlenül az előkertből nyíló lakás)

Tanfolyamot tartja: Mixtay Zsuzsa makrobiotika és természetes gyógymódok tanácsadó
Tanfolyam díja: 9.500.- Ft /fő
(BEAUTY-FOOD klub kártyával rendelkezőknek 8.000.-Ft)
Jelentkezni a mixtayzs@gmail.com címen lehetséges. A foglalkozás kis csoportos, ezért a férőhelyek limitáltak.